Afstanden

Helaas is er ivm Corona in 2020 geen Falcon Walk, maar als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Mis het dus niet en schrijf je in via het inschrijfformulier op deze pagina!

Je kunt voor de Falcon Walk kiezen uit verschillende afstanden die je wilt lopen. Deze variëren van 5 kilometer tot wel 40 kilometer. De routes zijn door zeer ervaren wandelaars uitgezet, waarbij je langs de mooiste plekjes van Arnhem en omgeving wandelt. De routes zijn afwisselend qua natuur, en kent verharde en onverharde wegen.  Op deze pagina verwijzen wij je naar diverse afstanden. Deze zijn globaal omschreven, maar dienen voor 2021 nog geperfectioneerd te worden. In het najaar verwachten wij meer informatie toe te kunnen voegen. Wij zullen dit tevens via onze nieuwsbrief communiceren.

De starttijden en deelnamekosten vindt je terug op de informatiepagina. Uiteraard gaan wij door met de medaille-reeks en zal er voor de nieuwe editie een nieuwe pin ontworpen worden.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden -o.a. wanneer je je kunt inschrijven-, vul dan je gegevens in en je ontvangt updates in je mailbox.

* indicates required

5 kilometer

De 5 kilometerwalk is prima te doen als je niet gewend bent ver te lopen.

MEER INFO

10 kilometer

De 10 kilometerwalk is prima te doen voor mensen die vaker wandelen.

MEER INFO

15 kilometer

Deze 15 kilometerwalk is prima te doen voor mensen die graag wandelen.

MEER INFO

20 kilometer

Deze 20 kilometerwalk is prima te doen voor mensen die regelmatig wandelen.

MEER INFO

30 kilometer

Ben je een gevorderde wandelaar, dan is deze 30 kilometertocht echt iets voor jou!

MEER INFO

40 kilometer

Deze 40 kilometertocht is bedoeld voor de échte kilometervreters!

MEER INFO